Chating sex mlysia sexsearch dating sites in philippines


23-Nov-2019 21:39

I have never been there…i feel so happy am coming to my mother’s land…haaaa…i want you to know me better…single…26 years old…. I am a professional system analyst.i work with HP LOndon…but you see…my mom is dead and i live with dad..I am thinking of visiting Malaysiasoon and doing some investment there in my mother’s land, but not necessarily in sabah, as long as someone can show me around so may be you can assist me in doing that by telling me what i need to do..please tell me which state are you from inmalaysiaand what state you are be you can tell me a little aboutmalaysiaas a country,hope to hear from you ****** Banyak lg email2 yg manis dia hantar, Memang x logik langsung kenal online dh nak bagi mcm2..lawak btollah, Sekarang aku tengah tunggu panggiln dr pihak courier servise @ kastam yg mengatakan parcel ini sangkut dan perlu bayar duit untuk clear….Sedangkan Nabi berhijrah adalah kerana empat perkara:1) Nubuwwah,2)Perintah Allah,3) Mekah tidak selamat,4) Orang Madinah sedia Bantu Nabi. Ustaz yang tak jaga solat jemaah tapi sibuk tafsir ayat Al quran tentang hukum hakam.., Aduh., korang bukan tak tahu, selagi tak jaga solat jemaah selagi tu sifat munafik ada dalam diri (rujuk hadith), sebab tu aku rasa fail bila ustaz yang gagal tafsir bab solat jemaah, tiba tiba boleh pulak tafsir ayat lain guna kepala otak dia.., bukankah solat itu tiang ugama? pergi belajar jaga solat jemaah jika kamu seorang ustaz.! dan tidak sesuai menjadi teman hidup atau sahabat pena, sebab nanti kelembapan otaknya akan berjangkit dengan kita dan kitapun jadi slow gak, sebab Nabi dah pesan, kalau nak wangi, berkawanlah dengan penjual minyak wangi, dan kalau nak asap, berkawanlah dengan penjual arang, begitu lebih kurang..

Chating sex mlysia-69

Cam chat no sign up now uk

Dia ulama nusantara yang disegani tapi awak sendiri yang kata awak bukan ustaz atau ulama yang patut di percayai 100% wacananya. Jawapan aku, korang boleh search dari komen entry lepas akan selalu ada komen bodoh dari anonymous, nak komplen tapi tak paham, slow dan menyusahkan orang, biasanya aku tak layan, biarlah mereka tulis panjang berjela, aku buat buat bodoh jerr…Bila aku tak layan komen mereka, mereka suruh aku tukar nama Hamka kepada nama sebenar aku, woi mangkuk, aku ada etika dalam menulis, aku tak tulis guna nama samaran, dah nama dalam IC aku Hamka, aku tulisler Hamka, tak salahpun! Banyak lagi yang aku nak tulis, cukuplah sepuluh, itupun dah pedas aku rasa, karang tulis 90 lagi perkara yang aku menyampah, ada yang tak lalu makan nasi karang.., dan aku rasa membaca komen korang yang tak paham tapi perasan paham lalu komplen, juga buat aku rasa menyampah.., jadi cukuplah sampai sini aku tulis perkara perkara yang aku menyampah, tapi jika korang buat sepuluh perkara yang aku tulis tu, korang memang Hampeh di mata aku.., oh ye!KALAU DATO' TAK ADA PERGI OVERSEA AKU JADI DRIVER DATIN PULAK.